• “Velimeşe Bozası Tamam Sıra Velimeşe Karpuzunda”
Ergene

“Velimeşe Bozası Tamam Sıra Velimeşe Karpuzunda”

  • 05 Ağustos 2021
  • 1385 Kez Okundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile el ele vererek Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile meşhur Velimeşe bozasına coğrafi işaret kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel şimdi de Velimeşe’nin meşhur karpuzu ile Ergene’ye yeni bir coğrafi işaret daha getirmeye hazırlanıyor.




Ergene Velimeşespor kulüp başkanı Serkan Bezgin ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ı makamında ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’nin meşhur karpuzundan hediye etti. Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ”Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan’ı Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin ile birlikte ziyaret ederek Tekirdağ’ın gururu profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor forması ile Velimeşe’nin meşhur karpuzundan hediye ettik. İzzet başkana kulübümüze katkıları ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yüksel Ergene Velimeşespor’un Tekirdağ’ın adını Türkiye’nin her yerinde gururla temsil ettiğini ifade ederek Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olduğumuzun bilinciyle hareket ediyor, kulüp başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmadan herkesin ilgiyle izleyeceği bir takım oluşturmak için kolları sıvadık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada bize destek olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ile diğer tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Velimeşe karpuzunun sadece bölgenin değil Türkiye’nin en iyi en kaliteli ve en lezzetli karpuzu olduğu iiddiasını yineleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önümüzdeki günlerde Velimeşe karpuzuna coğrafi işaret kazandırmak için girişimlere başlayacaklarını da sözlerine ekledi.