• Her Zaman En Güzelini Yapmak İçin Çalışıyoruz
  • Her Zaman En Güzelini Yapmak İçin Çalışıyoruz
  • Her Zaman En Güzelini Yapmak İçin Çalışıyoruz
Ergene

Her Zaman En Güzelini Yapmak İçin Çalışıyoruz

  • 30 Temmuz 2021
  • 1399 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’ye kazandırmış olduğu onlarca eserlerden biri olan Marmaracık mahallesinde ki 100.yıl Gençlik Parkını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.





Ergene halkı için her zaman en iyisini yapma gayretinde olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki akşam Erene Belediyesi Meclis Üyesi Salih Tıknas ile birlikte Marmaracık mahallesine yapmış olduğu 100. Yıl Gençlik Parkını ziyaret etti. Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Başkan Yüksel vatandaşlarla bir araya gelerek Marmaracık Mahallesinde ki gölet projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. 

Her şeyin en iyisini hak eden Ergene’de ki vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk anki gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sevgi Kenti Ergenemize kazandırdığımız onlarca eserlerden biri olan  Marmaracık mahallemizde halkımızın hizmetine sunduğumuz 100. Yıl Gençlik Parkında Belediye Meclis Üyemiz Salih Tıknas ile birlikte gençlerimizle, komşularımızla bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldum. Halkımızın tüm isteklerini can kulağıyla dinliyor yerine getirmek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e Ergeneye yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten vatandaşlar Başkan Yüksel ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını da ifade ettiler.