• Başkan Yüksel'den Hastalara Moral Ziyareti
  • Başkan Yüksel'den Hastalara Moral Ziyareti
Ergene

Başkan Yüksel'den Hastalara Moral Ziyareti

  • 27 Temmuz 2021
  • 1342 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kurban Bayramında Tekirdağ ve Çorlu Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de hastalara moral verdi.




Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir ile Ergene Belediyesi Meclis üyesi Serkan Bezginle birlikte Tekirdağ Dr. İ. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinde yatmakta olan Marmaracık mahallesinden Asım Çapkın’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ’da ki hasta ziyaretinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Vatandaşımızın yanında olmayı görev edinmiş yönetim anlayışımızla ziyaretlerimize devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hastanelerde yatmakta olan tüm hastalarımıza Rabbin acil şifalar versin. Bayramlar sevinç ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşadığımız günlerdir. İnanç, örf ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramımız da büyüklerimizi, hastanelerde tedavi görmekte olan hastalarımızı ziyaret ederek hem bayramlarını kutluyoruz hem kendilerine moral vererek toplumsal bağlarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Çorlu Devlet Hastanesinde gerçekleştirmiş olduğu hasta ziyaretlerinde ayrıca Çorlu Devlet Hastanesinde nöbet görevinde olan Genel Cerrahi Op. Dr. Recep Selvioğlu’nun da pasta keserek doğum gününü kutladı.