• Pınarbaşı-Paşaköy Köprüsü Yenileniyor
  • Pınarbaşı-Paşaköy Köprüsü Yenileniyor
Çorlu Güncel

Pınarbaşı-Paşaköy Köprüsü Yenileniyor

  • 14 Temmuz 2021
  • 1010 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Pınarbaşı ve Paşaköy mahallelerini birbirinden ayıran dere üzerinde yer alan köprüyü inceledi. Eski köprünün kısa süre içerisinde yıkılacak ve yerine yeni bir köprü yapılacak.




Dere üzerinde yer alan köprüyü inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgiler de aktardı. Başkan Albayrak, “Ergene Belediye Başkanımız Sayın Rasim Yüksel ile birlikte Ergene ilçemize bağlı Pınarbaşı ile Paşaköy mahalleleri arasında kalan ve kısa süre içerisinde yeni baştan, modern bir şekilde inşa edeceğimiz köprüde incelemelerde bulunduk.  Daha sonra Pınarbaşı Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek hizmetlerimiz hakkında bilgi verdik. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek istişarede bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kentimizin dört bir yanında halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden halkımızı için çalışıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkan Yardımcımız Yüksel Baydarlı, Pınarbaşı mahalle muhtarımız Ümit Özkan ve Paşaköy mahalle muhtarımız Naim Tunç ile birlikte bazı temas ve incelemelerimiz oldu. Pınarbaşı ve Paşaköy mahalleleri arasında kalan ve kısa bir süre sonra yeni baştan inşa edeceğimiz köprüde incelemelerde bulunduk. Mahalle sakinlerimizle keyifli sohbetler ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Her şeyin en iyi ve en güzelini hak eden halkımız için çalışıyoruz” diye konuştu.