• Sebze Ve Meyve Hal Binası Dökülüyor!
  • Sebze Ve Meyve Hal Binası Dökülüyor!
  • Sebze Ve Meyve Hal Binası Dökülüyor!
Çorlu Güncel

Sebze Ve Meyve Hal Binası Dökülüyor!

  • 13 Temmuz 2021
  • 956 Kez Okundu

Hıdırağa Mahallesi’nde bulunan Çorlu Sebze ve Meyve Hal Binası dökülmeye başladı. Yıllardır yeni bir hal hizmet binası bekleyen esnaf, binanın durumunun çok kötü olduğunu belirtti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir sebze ve meyve hal binası yapmasını beklediklerini belirten esnaflar şu andaki mevcut hal binasının döküldüğünü belirtti. Uzun yıllardır aynı hal binasında hizmet yürüten yaş sebze ve meyve işi yapan esnaflar yeni hizmet binalarını dört gözle bekliyor. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan yeni hal binasıyla ilgili henüz bir adım atılmazken esnaflar mevcut binalarının döküldüğünü belirtti. Dış cephesindeki sıvaların döküldüğü hal binasının pencereleri ve bazı duvarları simsiyah olmuş durumda. Yeni hal binası isteyen esnaflar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslenerek: “Yıllardır yeni hal hizmet binası yapılacak diye bekliyoruz ama henüz bir adım atılmış değil. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir hizmet binası istiyoruz. Bunun için gerekli girişimlerde bulunduk ama hala sonuç alamadık” diyerek tepkilerini ortaya koydular. 
İMDAT ŞAHİN