• Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik
  • Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik
  • Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik
  • Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik
  • Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik
Çorlu Güncel

Aylar Sonra Maskesiz İlk Etkinlik

  • 10 Temmuz 2021
  • 847 Kez Okundu

Pandemi nedeniyle etkinlikler düzenleyemeyen Çorlu Belediyesi aylar sonra ilk etkinliğini düzenledi. Düzenlenen zumba etkinliğinde aylar sonra vatandaşlar maskesiz eğlenme fırsatı buldu.


2020 yılının Mart Ayı’nda Türkiye’de görülmeye başlayan korona virüs nedeniyle etkinliklere uzun bir süre ara verilmişti. Vaka sayılarının yüksek olduğu günlerde hiçbir etkinliğin düzenlenmediği Çorlu’da vaka sayılarının düşmesi ve normalleşme adımlarıyla birlikte ilk etkinlikte düzenlendi. Çorlu Belediyesi’nin zumba etkinliğinde vatandaşlar gönüllerince maskesiz dans etme fırsatı buldular.  
7’DEN 77’YE HERKES ETKİNLİKTE EĞLENDİ 
Çorlu Belediyesi tarafından Tenis Kafe’de düzenlenen zumba etkinliğinde 7’den 77’ye bütün vatandaşlar hem spor yaptı hem de eğlendiler. Özellikle çocukların sevinci gözlerinden okundu. Kimisi çocuğuyla birlikte zumba yaptı kimisi de arkadaşlarıyla birlikte zumba yaptı. Zumba etkinliğine özellikle çocukların ilgisi çok yoğun oldu. Annesi ve babalarıyla etkinliğe katılan çocuklar hem spor yaptılar hem de eğlendiler. Çorlu Belediye tarafından düzenlenen Zumba etkinliğine katılan kadınlarda spor yaparak hem eğlendi hem dans etti. 
EVLERDE ÇOK SIKILMIŞTIK 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Zumba etkinliğine kısa bir süreliğine katılabildi. Gazetemize konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Hepimiz evlerdeydik, burası Tenis Kafe arkadaşlarımızın burada böyle bir fikri oldu, hepimizin profesyonelce spor yapması mümkün değil ama evlerde çok sıkıldık. Vatandaşlarımızın ilgisi güzel, şehrimizin muhtelif yerlerinde bu tür etkinlikler düzenlenebilir diye düşünüyorum. Azcık doğaya olan özlemimizi giderebiliriz diye düşünüyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN