• Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Değişti
Çorlu Güncel

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Değişti

  • 07 Temmuz 2021
  • 1224 Kez Okundu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet ErduĞan, Bosna Hersek Saraybosna İçişleri Müşavirliği görevine atanırken, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevine Yalova İl Emniyet Müdürü olan Mehmet Hakan Fındık atandı.


Cumhurbaşkanlığı kararları ile birlikte Türkiye genelinde birçok ilin emniyet müdürleri değişti. Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile 33 ilin il emniyet müdürü değişmiş ayrıca 07.07.2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 Emniyet Hizmetleri Sınıfında, 1 Mülki İdare Amiri Hizmetleri Sınıfı olmak üzere toplam 27 yurtdışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı. 
MEHMET HAKAN FINDIK KİMDİR 
1970 Yılında Ankara İlinde doğdu. 1988 yılında Ankara Polis Koleji, 1992 yılında Ankara Polis Akademisinde mezun oldu. 1992 yılında Komiser Yardımcısı olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda göreve başladı.  Sırasıyla İstanbul,  Batman, İstanbul Etiler PMYO, İstanbul Şükrü Balcı POMEM’ de çeşitli rütbelerde görev aldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevli iken, 25/10/2016 tarihli Müşterek Kararname ile Naklen-Terfien Yalova İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
İMDAT ŞAHİN