• Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • Çalışmaları Yerinde İnceledi
Ergene

Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • 28 Haziran 2021
  • 1294 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Ergene’de sıcak asfalt ve kilit parke taş yol çalışmalarını yerinde inceleyerek Ergene Belediyesinin toplamda 200 kilometre yol çalışması yaptığını belirtti.




Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene halkına vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Ergene’de yapılan sıcak asfalt ve Kilit parke taş yol çalışmalarının yapıldığı bölgelerde incelemelerde bulundu. 

“Ne Taahhüt Ettiysek Hepsini Yapıyoruz”
Erene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yol çalışması yapan ekiplere kolay gelsin dileklerinde bulunarak Ergene Belediyesinin toplam yol çalışmasının 200 kilometreye ulaştığını belirtti. Başkan Yüksel, “Ergene’de ne taahhüt ettiysek hepsini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ergene ilçemizde yaptığımız kilit parke taş yol, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarımız toplamda 200 kilometre oldu. Sevgi Kenti Ergenemizi daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi. Müdürlerimizle, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın önerilerini ve taleplerini dikkate almak, sıkıntılarına da çözüm bulmak bizlerin görevi. Bu doğrultuda Ergene ilçemizde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemizde birçok bölgede kapsamlı olarak yol çalışması yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Yol açmadan, asfalt dökemeye taş döşemeden yaya geçidine, yol çizgilerinden çevre düzenlemelerine kadar Sevgi Kenti Ergenemizi güzelleştirmek için ve vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ergenemizin yol sorununu en alta indirmiş bulunmaktayız, yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen yaptığımız yol çalışması 200 kilometre yola ulaştı. Yaz döneminin gelmesiyle birlikte yol çalışmalarında vites arttırarak belirlenen programlar dahilinde gerekli görülen bölgelere kilit parke taş, sıcak asfalt ve beton yollar yapıyoruz” dedi.