• Belediyenin Engelli Aracı Desteği Devam Ediyor
Ergene

Belediyenin Engelli Aracı Desteği Devam Ediyor

  • 25 Haziran 2021
  • 1225 Kez Okundu

Engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına Ergene’de birçok projeye imza atan Ergene Belediyesi İlçe genelinde ihtiyaç sahibi engelli ailelere akülü araç desteğinde bulunmaya devam ediyor.




Hepimiz birer Engelli adayıyız anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalarını yürüten Ergene Belediye Başkanlığı ilçe genelinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü engelli aracı teslim etmeye devam ediyor. Önce ki gün Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı sağlık birimi tarafından Ergene’de bulunan engelli aileye yeni akülü engelli aracı teslim edildi. 

Sevgi Kenti Ergene’de akülü engelli aracı tedarik ettikleri ailelerin araçlarının bakımının da Ergene Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza bizlerden istemiş oldukları akülü engelli araçlarını teslim ediyoruz. Bu araçların tesliminin yanı sıra bakım, tamir ve onarım gibi çalışmalarını da yine Belediyemiz bünyesinde yaparak ilk gün ki gibi engelli vatandaşlarımıza araçlarını teslim ediyoruz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel akülü engelli araçlarının yanı sıra vatandaşlara diğer tıbbi malzeme desteklerinde de bulunduklarını belirterek, “İlçemizde engelli ailelerimize sadece akülü engelli aracı tedariğinde bulunmuyoruz. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi diğer vatandaşlarımıza da hasta yatağı, hasta bezi, manuel tekerlekli sandalye, koltuk değneği ve diğer tıbbi cihazlar gibi sağlık ihtiyaçları da Belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanmaktadır” dedi.