• Mestan Özcan'dan Marmaraereğlisi'ne Asfalt Ve Doğal Gaz Müjdesi
  • Mestan Özcan'dan Marmaraereğlisi'ne Asfalt Ve Doğal Gaz Müjdesi
Tekirdağ

Mestan Özcan'dan Marmaraereğlisi'ne Asfalt Ve Doğal Gaz Müjdesi

  • 10 Haziran 2021
  • 3780 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Marmaraereğlisi için iki farklı müjde açıkladı.




Marmaraereğlisi Belediyesinin 7,5 aydır AK Parti’de olduğunu ve Hikmet Ata’nın başkanlığında birçok hizmet yapıldığını ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yaptıkları girişimler sonucu İlçenin pek çok noktasında yapılacak asfaltlama çalışmaları için gereken malzemelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından temin edileceğini açıkladı. Özcan ayrıca, 1. bölge sit alanı olup doğalgaz alamayan mahallelere de doğalgaz verebilmek için yapılacak çalışmalar için gerekli izinler alındığını söyledi.


AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan yazılı olarak yaptığı açıklamada; “Kıymetli hemşehrilerim şimdi de Marmaraereğlisi’ni ilgilendiren ve hemşehrilerimize müjde niteliğinde bazı konuları size aktarmak istiyorum. Marmaraereğlisi belediyesi yaklaşık 7,5 aydır AK Parti Belediyesi olarak hizmet veriyor. Belediye Başkanımız Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanımız Muhammet Gökmen ile yakın zamanda çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Kısa ve orta vadede Marmaraereğlisi için yapılacak olan faaliyetleri planladık. 
Bu planlar çerçevesinde hızlıca bir Ankara programı organize ettik. Kıymetli hocamız TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop, Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Yel ve Sn. Çiğdem Koncagül ile birlikte Ankara’da görüşmeler ve bir dizi ziyaretler yaptık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Ereğli Merkez, Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerimiz de bu yaz yapacağımız asfalt çalışmaları için asfalt plentimizi çalıştırmayı sağlayacak olan gerekli malzeme ve desteği sağlayacaklarının sözünü verdi. Yine 1. Bölge sit alanı olup doğalgaz alamayan mahallelere de doğal gaz verebilmek için yapılacak çalışmalara izinler alınmış oldu. Ayrıca 80’li yıllardan beri ihmal edilen tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılması amacıyla yeniden kazı çalışmaları başlamak üzere yeni bir kazı başkanı atandı ve ekipler kuruluyor. Marmaraereğlisi bu şekilde tarihi ve turistik bir merkez olma ideallerine kavuşacak inşallah” ifadelerine yer verdi.