• Chp Genel Başkan Yardımcısı, Başkan Yüksel'i Ziyaret Etti
  • Chp Genel Başkan Yardımcısı, Başkan Yüksel'i Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Chp Genel Başkan Yardımcısı, Başkan Yüksel'i Ziyaret Etti

  • 03 Haziran 2021
  • 823 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.


Bölgenin kanayan yarası Ergene nehrinin kirliliğini incelemek üzere Tekirdağ’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un yanı sıra, Manisa Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ile Turabi Kayan, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ve Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu’da yer aldı.
Hizmetleri Takdirle Karşılıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yapmış olduğu ziyarette Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediyesinin hizmetlerini takdirle karşıladığını belirterek, “Yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen Ergene Belediyemiz kısa sürede modern ilçeler seviyesine geldi, bu güzel hizmetlerin yapıldığı güzel ilçemizde en büyük başarı Başkanımız Rasim Yüksel’e aittir. Gerçekten örnek alınacak hizmet ve projeler ile bizleri gururlandırıyor” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç başkanlığında ki heyete ziyaretlerinden ötürü ve bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkürlerini ileten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel daha sonra günün anısına Ergene Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.