• Bu Görüntülere Vatandaşlar İsyan Ediyor
  • Bu Görüntülere Vatandaşlar İsyan Ediyor
Çorlu Güncel

Bu Görüntülere Vatandaşlar İsyan Ediyor

  • 02 Haziran 2021
  • 928 Kez Okundu

Çorlu’da otobüs duraklarının park yeri olarak kullanılması vatandaşları artık isyan noktasına getirdi. Bir türlü önüne geçilemeyen parklanma nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşamaya devam ediyor.


 
Çorlu’nun en büyük sorunlarından bir tanesi olan araçların duraklara park etmesinin önüne bir türlü geçilemiyor. Hem Çorlu Belediyesi hem de Çorlu Kaymakamlığı bu konuda bir girişimde bulunmazken, olan vatandaşa oluyor. Sadece polis gördüğü zaman ceza yazılan duraklar konusunda vatandaşlar artık isyan noktasına geldi. Sürekli aynı manzarayla karşılaşan vatandaşlar yetkilileri sert bir dille uyardı. 
DURAK İŞGALLERİ ÖNLENEMİYOR!
Durak işgallerinin devam ettiği Çorlu’da sorun bir türlü çözülemiyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Duraklarda otobüs beklerken, araç parkı nedeniyle otobüsler durağa giremiyor. Otobüslere yolun ortasından binmek zorunda kalıyoruz. Bazen engelli vatandaşlar otobüse binemediği oluyor. Yıllardır devam eden sorun nedeniyle artık bu durumdan bizler bıktık. Yetkililer her hangi bir adım atmaması da çok can sıkıcı bir durum. En azından bir çalışma yapsalar, sorun giderilir ama hiçbir adım atılmıyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN