• Ergene'de Semt Pazarlarının Temizliğine Gereken Özen Gösteriliyor
  • Ergene'de Semt Pazarlarının Temizliğine Gereken Özen Gösteriliyor
Ergene

Ergene'de Semt Pazarlarının Temizliğine Gereken Özen Gösteriliyor

  • 25 Mayıs 2021
  • 1600 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin birçok noktasında kurulan semt pazarlarının sona ermesinin ardından Pazar yerlerini temizleyerek yeni güne sokakları temiz bir şekilde hazırlıyor.



Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre dostu araçlar eşliğinde yürüttüğü çalışmalarla Pazar yerlerini temizlerken, temizlik ekipleri pazarlardan geriye kalan çöpleri topluyor, sonra cadde ve sokakları yıkıyor. Pazar yerlerinin toplanmasının ardından oluşan kirliliği önlemek için, sağanak yağmura rağmen temizlik çalışmalarını aksatmayan ekipler gece geç saatlere kadar semt pazarlarını temizliyor. Yüzlerce atığın çıktığı Pazar yerlerinde ivedilikle gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hem çürümelerin önüne geçmeyi hem de buradan sokaklara yayılacak olan mikroplarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerin vatandaşların daha rahat ve temiz ortamlarda alış verişlerini yapabilmeleri için semt pazarlarının temizliğine özen gösterdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan semt pazarlarımızın temizliğine büyük hassasiyet gösteriyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizde halkımızın toplu kullanım alanlarından olan, alış verişlerini yaptığı Pazar yerlerine daha bir özen gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. En hijyenik ve sağlıklı ortamlarda halkımızın alış veriş yapabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın bir yerel yönetimlerden öncelikli beklentilerinden birini oluşturan Pazar yerlerinin temizliğine Ergene Belediyesi olarak gerekli önemi gösteriyoruz. Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak Pazar yerlerimizde daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapılabilmesi için düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.