• Ergene Belediyesi Üretmeye Devam Ediyor
Ergene

Ergene Belediyesi Üretmeye Devam Ediyor

  • 25 Mayıs 2021
  • 1563 Kez Okundu

Yaz dönemi için hazırlıklarına başlayan Ergene Belediyesi kendi atölyesinde piknik masası üretimine başladı. Belediye atölyesinde mobilya ustası personeller tarafından üretimine başlanılan piknik masaları ilerleyen günlerde mesire alanlarına konulacak.




Ergene Belediyesi kendi atölyesinde daha önce oturma bankı, kamelya ve salıncak üretiminde bulunurken kısa bir süre önce de çift taraflı yeni piknik masası üretimine başladı. Belediyenin kendi öz kaynakları ile üretilen ahşap piknik masaları mobilya ustası personeller tarafından yapılıyor. 

Belediye Bütçemize Tasarruf Sağlıyoruz
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Belediyemiz bütçesine tasarruf sağlayarak, kendi ürünlerimizi daha kaliteli olarak kendimiz üretmeye devam ediyoruz. Gün geçtikçe kendini geliştiren ürün yelpazemiz ile vatandaşlarımız hizmetine sunulmak üzere üretimimize devam ediyoruz. Seri bir şekilde üretimine başlamış olduğumuz çift taraflı yeni piknik masalarımız önümüzdeki günlerde Sevgi Kenti Ergenemizde ki mesire alanlarına konulacak” dedi.

Başkan Yüksel hedeflenen projelerin bir bir hayata geçtiği Ergene’de insanların sosyal yaşam alanlarına da gereken önem ve desteğin de verildiğini belirterek doğaya, çevreye hep birlikte sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizerek özellikle çöplerin etrafa değil piknik alanlarında çöp konteynerlerine atılması gerektiğini belirtti.