• Ergene'de Temizliğe Büyük Önem Veriliyor
  • Ergene'de Temizliğe Büyük Önem Veriliyor
Çorlu Güncel

Ergene'de Temizliğe Büyük Önem Veriliyor

  • 17 Mayıs 2021
  • 690 Kez Okundu

Çevre temizliğine büyük önem veren Ergene Belediyesi ilçe genelinde periyodik olarak gerçekleştirdiği mıntıka temizliği ile mahallelerde ki konteynerlerde bulunan çöpleri toplamaya aralıksız bir şekilde devam ediyor.





Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürüterek, ekipler çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Çevreye büyük önem verdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tüm mahallelerimiz de 7/24 çalışmaktadır. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz mahallelerimiz de bulunan çöp konteynerlerinde ki çöpleri alarak ardından sabunlu su ile konteynerleri yıkayarak ilaçlama çalışmalarında bulunuyor” açıklamasında bulundu.

Başkan Yüksel vatandaşlara hep birlikte doğaya ve çevreye sahip çıkalım uyarısında da bulunarak, “Çöplerimizi sokağa ve doğaya atmak yerine çöp konteynerlerine atarsak çevremizi korumuş ve gelecek nesillere temiz bir dünya hazırlamış oluruz” dedi.