• Sorun Bir Türlü ‘Çözülmek' İstenmiyor
  • Sorun Bir Türlü ‘Çözülmek' İstenmiyor
Çorlu Güncel

Sorun Bir Türlü ‘Çözülmek' İstenmiyor

  • 11 Mayıs 2021
  • 1124 Kez Okundu

Atatürk Bulvarı’nda eski Kiler Durağı olarak bilinen durağa sürekli araçların çekilmesi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.


Omurtak Caddesi’nde başlatılan çalışmalar nedeniyle şehir içi otobüs güzergahları da değişti. Otobüsler Çorlu Otogarı istikametine gitmek için Atatürk Bulvarı’nı kullanıyor. Durağın araçlar tarafından işgal edilmesi hem otobüs şoförlerini hem de vatandaşları zora sokuyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar buradaki sorun bir türlü çözülmek istenmiyor diyerek yetkilileri göreve çağırdı. 
SORUN AYLARDIR DEVAM EDİYOR 
Eski Kiler Durağı olarak bilinen Atatürk Bulvarı’ndaki durakla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, “Burada sorun aylardır devam ediyor. Omurtak Caddesi’nde devam eden çalışmalardan dolayı otobüsler Atatürk Bulvarı’ndan Çorlu Otogarı istikametine gidiyor. Yani yüzlerce insan burada mağdur ediliyor. Durağa araç parkı yapıldığından dolayı otobüsler yolun ortasında duruyor ve yolun ortasından insanlar binmek zorunda kalıyor. Bu sorun aylardır devam ediyor ve yetkililer her hangi bir önlem almıyor” dedi. 
YETKİLİLER SEYRETMEKLE YETİNİYOR 
Sorunun devam ettiği Atatürk Bulvarı’nda yetkililerin olayı sadece izlediğini belirten vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Maalesef yetkililer sadece izlemekle yetiniyor hiçbir müdahelede bulunmuyorlar. Aylardır devam eden soruna karşı her hangi bir girişimde bulunulmadı. Bunun nedenini merak ediyoruz. Neden buraya durak tabelası asılıp park yasağı için gerekli girişimlerde bulunulmaz anlamış değiliz” dedi. 
İMDAT ŞAHİNR