• Asyaport'tan Ergene Belediyesine Erzak Desteği
  • Asyaport'tan Ergene Belediyesine Erzak Desteği
Ergene

Asyaport'tan Ergene Belediyesine Erzak Desteği

  • 28 Nisan 2021
  • 1544 Kez Okundu

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Ergene Belediyesi’ne erzak kolisi yardımında bulunan Asyaport, Ergene’yi bu yıl da yalnız bırakmadı. Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer adına yönetim kurulu başkan yardımcısı Gülsüm Soyuer ve firma yönericileri erzak kolilerini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teslim etti.





İhtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmek üzere Ergene Belediyesi Şantiyesi’ne teslim edilen erzak kolilerini alan ve Asyaport firması ile Soyuer ailesine teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Mübarek ramazan ayında tutulan oruçları, kılınan namazları yapılan ibadetleri Allah yüce katında kabul etsin. Biliyorsunuz ülkemiz ve dünya Covid belasından geçiyor. O yüzden çok ekonomik sıkını yaşayan vatandaşlarımız da var. Bu yüzden Ahmet bey be sevgili eşi bizi geçen sene olduğu gibi bu sene yine vatandaşlarımız adına onurlandırdı. Kendisinden Allah razı olsun. Türkiye’nin, dünyanın en büyük limanlarından bir tanesine sahibiz. Bizler her zaman dün olduğu gibi sanayicimizin yanında olduk bugün de yanındayız. İşlerinde başarılar diliyorum. Ahmet Bey’e sevgili eşine ve firma yöneticilerine Ergene halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Asyaport Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülsün Soyuer de böyle bir imkana vesile olan Ergene Belediyesi’ne ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür etti.