• Ergene Velimeşespor Kahramanmaraş'a Konuk Oluyor
  • Ergene Velimeşespor Kahramanmaraş'a Konuk Oluyor
Ergene

Ergene Velimeşespor Kahramanmaraş'a Konuk Oluyor

  • 21 Nisan 2021
  • 1367 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig beyaz grupta yer alan Ergene Velimeşespor ligin 35.hafta müsabakasında Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da oynanacak.




Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig beyaz grupta ligin bitimine son 4 hafta kaldı. Düşme hattının sınırında bulunan Ergene Velimeşespor 22 Nisan Perşembe günü çok önemli bir maça çıkacak. Deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek olan Ergene Velimeşespor galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ligin ilk yarısında Ergene’de oynanan müsabakayı Ergene Velimeşespor 1-0 kazanmıştı. Deplasmanda karşılaşacağı rakibini mavi beyazlılar yine mağlup etmek istiyor.

Geçtiğimiz haftayı Amedspor galibiyeti ile kapatan Ergene Velimeşespor’da morallar üst seviyede. Play Off yolunda rakibine ciddi zarar veren Ergene Velimeşespor kendi sahasında konuk ettiğin rakibini Oğuzhan Akgün’ün attığı 2 golle mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Düşme hattının hemen üstünde bulunan mavi beyazlılar ligin 35. Haftasında karşılaşacağı Kahramanmaraşsporu’da yenerek düşme hattından uzaklaşmak istiyor.