• Müsiad Tekirdağ'dan Ankara Ziyaretleri
  • Müsiad Tekirdağ'dan Ankara Ziyaretleri
  • Müsiad Tekirdağ'dan Ankara Ziyaretleri
  • Müsiad Tekirdağ'dan Ankara Ziyaretleri
Çorlu Güncel

Müsiad Tekirdağ'dan Ankara Ziyaretleri

  • 08 Nisan 2021
  • 1577 Kez Okundu

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve beraberindeki heyet Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.




Geçtiğimiz ay olağan genel kurulu toplantısını gerçekleştiren ve başkanlık görevini üstlenen Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ  Başkanı Ramazan Doğan ve heyeti faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Tekirdağ Milletvekilleri  Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Faik Öztrak, Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygün, İçişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Nedim Akmeşe, ve Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Tetkik Hakim Seçkin Gül’ü  makamlarında ziyaret etti.
  
Ziyaret programını MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz’ı ziyaret ederek tamamlayan MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan; “Görüşmelerde MÜSİAD Tekirdağ faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve bölgemiz ve ilimiz hakkında değerlendirmeler yaptık. Görüşmelerimiz çok güzel geçti, yapmış olduğumuz ve yapacağımız projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için TBMM Başkanımız Sn. Prof.Dr. Mustafa Şentop’a , İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Ersoy’a, kıymetli Milletvekillerimize, İçişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcımız Sn. Nedim Akmeşe’ye, Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Tetkik Hakim Sn. Seçkin Gül’e ve  MÜSİAD Ankara Başkanımız Sn. Hasan Fehmi Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.