• Yağışlı Havalar Hareketliliği Kısıtlıyor
  • Yağışlı Havalar Hareketliliği Kısıtlıyor
Çorlu Güncel

Yağışlı Havalar Hareketliliği Kısıtlıyor

  • 06 Nisan 2021
  • 1072 Kez Okundu

Havaların yağışlı olması nedeniyle Çorlu’da hareketlilik azaldı. Korona virüsün hızla yayıldığı Çorlu’da hareketliliğin az olması da duyarlı vatandaşları sevindirdi.


Havaların güzel olduğu günlerde çarşı merkezi dolu olurken, havaların serin ve yağışlı olduğu günlerde vatandaşlar sokak ve meydanlarda yoğunluk yaratmıyor, genellikle evlerinde kalmayı tercih ediyor. Çorlu’da birkaç gündür devam eden yağışlı hava nedeniyle hareketlilikte azaldı. Havanın güzel olduğu günlerde korona virüse aldırış etmeyen kimi vatandaşlar işleri olmasa dahi meydanlarda ve caddelerde gezinmeyi ihmal etmiyor. 
Korona virüs hızla artıyor 
Korona virüs Türkiye genelinde olduğu gibi Çorlu’da da artışını sürdürüyor. Korona virüs artış hızının yüksek olduğu iller arasında yer alan Tekirdağ’da biran önce hızın düşmesi bekleniyor. Çorlu’da havaların güzel olduğu günlerde dışarda gezen insan sayısının fazla olması nedeniyle artışın bir türlü önüne geçilemiyor. Havaların serin ve yağmurlu olduğu günlerde ise insanlar dışarı çıkmayı tercih etmeden evlerinde oturuyor. 
İMDAT ŞAHİN