• Ergene Belediyesi Bozulan Yolları Onarıyor
  • Ergene Belediyesi Bozulan Yolları Onarıyor
  • Ergene Belediyesi Bozulan Yolları Onarıyor
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi Bozulan Yolları Onarıyor

  • 05 Nisan 2021
  • 1049 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler bozulan ve deforme olan parke taşları tamir ederek düzgün hale getiriyor.




Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Ergene Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Zorlu kış şartları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşların zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatların ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de yapılacağı bilgisi verildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “İlçemizde kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getirildi. Bu çalışmalar içerisinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kırkgöz mahallesinde kilit parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Kırkgöz mahallesinde olumsuz kış şartları nedeniyle bozulan kilit parke yollar zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte edilip vatandaşların hizmetine sunuluyor” dedi.