• Online Olarak Moral Gecesi Düzenlenecek
Çorlu Güncel

Online Olarak Moral Gecesi Düzenlenecek

  • 03 Mart 2021
  • 1149 Kez Okundu

Çorlu Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim, Emniyet ve Sağlık Personeline moral gecesi düzenlemek için online konser yapacak.


Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak konser 6 Mart Cumartesi Günü saat 20:00’da online olarak başlayacak. Canlı müzik performansıyla pandemi döneminde çok çalışan personele moral verilmesi hedefleniyor. Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gülen herkesi online olarak konseri dinlemeye davet etti. Konserin izleneceği internet sitesi linkini de paylaşan Mehmet Gülen amacın pandemi sürecinde yorulan personele marol vermek olduğunu belirtti. 
AMACIMIZ ÇOK ÇALIŞAN PERSONELE MORAL VERMEK
Konserle ilgili bilgiler veren Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gülen, “Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz talimatları doğrultusunda 11 Ocak 2021 tarihi itibariyle kurslarımızda yüz yüze eğitime başlanmıştır. Hijyen kuralları ve sosyal mesafe ile ilgili tedbirler alınarak salgın döneminde yoğun çalışmakta olan başta sağlık çalışanları, emniyet mensupları ve milli eğitim personeline moral olabilmek ümidiyle sosyal etkinlik düzenledik. Müziğe ilgi duyan tüm halkımız online konserimizi https://hepbirliktedaima.com internet sitesi üzerinden takip edebilirler. Konserimiz 06 Mart Cumartesi günü saat 20:00’da canlı olarak izlenebilir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN