• Ergene Velimeşespor 1 – 1 Gümüşhanespor
Ergene

Ergene Velimeşespor 1 – 1 Gümüşhanespor

  • 01 Mart 2021
  • 1297 Kez Okundu

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen maçta sahasında Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı Ergene Velimeşespor’un 1 – 0 üstünlüğü ile geçilen maç 1 – 1 eşitlikle sona erdi.


Ayberk Demirbaş, Oğuz Akyüz ve Ercan Akdeniz hakem üçlüsünün görev aldığı ve karşılaşmada Ergene Velimeşespor ile Gümüşhanespor 1-  1 berabere kaldı. İki denk takımın mücadelesi şeklinde geçen ve daha çok orta alan mücadelelerine sahne olan karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Ergene Velimeşespor kaptan Fatih’in kullandığı köşe vuruşu sonrası ters tarafta topla buluşan Merter’in ortasına yükselerek arka direkte kafayı vuran Işık Kaan’ın kafa golüyle 1 – 0 öne geçti. 
İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında ikinci golü bulmak için çaba sarf eden Ergene Velimeşespor zaman zaman kalesinde gol pozisyonları da gördü. Bu atakların birinde Gümüşhanespor’un atak yönüne göre sol kanattan Osman ile getirdiği topu önce kaleci Emre kurtardı ardından kale sahası ön çizgisi üzerinde kalan ve savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı topa vuran Tugay karşılaşmanın 58. Dakikasında skora denge getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım sahadan puanları paylaşarak ayrıldı. 
Ergene Velimeşespor ile Gümüşhanespor takımları arasında oynanan ve son derece dostluk havasında başlayan karşılaşma aynı ortamda devam ederek 1 – 1’lik eşitlikle sonlandı. Bu sonuçla ligdeki eksik maçını da tamamlayan Ergene Velimeşespor puanını 24 maç sonunda 21’e çıkardı ve bu haftada da 15. sıradaki yerinde kaldı. Ergene Velimeşespor 4 Mart 2021 Perşembe günü oynanacak olan maçta deplasmanda Çorum FK takımıyla karşı karşıya gelecek, 10 Mart 2021 Çarşamba günü ise Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada Kocaelispor takımını konuk edecek.