• Muhtarlardan Başkan Yüksel'e Geçmiş Olsun Ziyareti
  • Muhtarlardan Başkan Yüksel'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Çorlu Güncel

Muhtarlardan Başkan Yüksel'e Geçmiş Olsun Ziyareti

  • 23 Şubat 2021
  • 790 Kez Okundu

128 gün boyunca görevinden uzak kalan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e Ergene ilçesinde görev yapan muhtarlar geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Pandemi koşulları nedeniyle Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası’nda yer alan salonda yapılarak  mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen ziyaretten dolayı tüm muhtarlara tek tek teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yakalanmış olduğum Covid-19 hastalığını atlatarak sağlığıma kavuşmam sebebiyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunan tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Muhtarlarımız adına çiçek takdim eden Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker ve tüm muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Başkan Yüksel ayrıca, “Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan muhtarlarımızın mahallelerimiz için taleplerini dinledim, ne söz verdiysek yerine getireceğimin altını bir kez daha çizerek hayata geçireceğimiz projeler konusunda kendilerini bilgilendirdim” diye konuştu.
Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker de ziyaret anısına ilçedeki tüm muhtarlar adına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e çiçek takdim etti.