• Ergene Velimeşespor'un Konuğu Manisa Fk
Ergene

Ergene Velimeşespor'un Konuğu Manisa Fk

  • 23 Şubat 2021
  • 1449 Kez Okundu

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 24 Şubat 2021 Çarşamba günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçta grubun yenilgisiz lideri Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek.


Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında ilk yarıyı 2 – 0 geride kapatmasına karşın Sarıyer’i 3 – 2 mağlup ederek hanesine uzun bir aradan sonra 3 puanı yazdıran ve çok önemli 3 puanın yanı sıra moral de kazanan Ergene Velimeşespor 24 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda ligin yenilgisiz lideri Manisa FK takımı ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında Manisa’da oynanan karşılaşma 1 – 1’lik eşitlikle sona ermiş Manisa FK ligdeki ilk puan kaybını Ergene Velimeşespor önünde yaşamıştı. 2. Lig’deki 39 takım içerisinde yenilgisi olmayan tek takım olan Manisa FK oynadığı 23 maçta elde ettiği 19 galibiyet 4 de beraberlikle 61 puan toplayarak en yakın rakibinin 19 puan önünde liderlik koltuğunda yer alıyor. Ergene Velimeşespor ise 22 maç sonunda topladığı 20 puanla 19 takımlı grubun 15. sırasında küme düşme hattının bir basamak uzağında yer alıyor. 

Erteleme maçı Pazar günü oynanacak

Ligin 23. Haftasında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Ergene Velimeşespor ile Gümüşhanespor takımları arasında oynaması gereken ancak saha zeminin karla kaplı olması nedeniyle ertelenen karşılaşmanın da 28 Şubat 2020 Pazar günü saat 13.00’de Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı.

Buna göre Ergene ekibi hem Çarşamba günü hem de Pazar günü evinde son derece önemli maçlar oynayacak.