• Çorlu'da Otobüse Binecekseniz İki Kere Düşünün
  • Çorlu'da Otobüse Binecekseniz İki Kere Düşünün
  • Çorlu'da Otobüse Binecekseniz İki Kere Düşünün
  • Çorlu'da Otobüse Binecekseniz İki Kere Düşünün
Çorlu Güncel

Çorlu'da Otobüse Binecekseniz İki Kere Düşünün

  • 20 Şubat 2021
  • 939 Kez Okundu

Çorlu’da durakların araçlar tarafından park alanı olarak kullanılması nedeniyle vatandaşlar otobüslere binmekte zorluk çekerken, yetkililer duraklarla ilgili hala bir çalışma yapmaması ise vatandaşın tepkisine neden oluyor.


 
Her gün yaşanılan sorunla ilgili hala bir çalışmanın yapılmadığını kaydeden vatandaşlar durakları otopark olarak kullanılmasının önüne geçilmesini istedi. Çorlu’da yıllardır devam eden sorunla ilgili hiçbir önlemin alınmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Çorlu’da çarşı merkezinde yer alan duraklara otobüslerin girmesi güçleşirken vatandaşlar yolun ortasında otobüslere inip binmeye çalışıyor. 
HER GÜN AYNI SORUNU YAŞIYORUZ 
Çorlu’da duraklara kolaylıkla araç park edilirken, bununla ilgili hiçbir önlemin alınmaması ise tepkiye neden oluyor. Yıllardır aynı sorunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar gazetemize konuştu: “Özellikle Çarşı Merkezi ve yoğun olan yerlerde belediye otobüsleri duraklara giremiyor. Duraklara giremeyen otobüslere yolun ortasında, araçların arasından binmeye çalışıyoruz. Canımızı tehlikeye atarak biniyoruz. Yazık çok yazık” dedi. 
ESKİŞEHİR’DE DURAKLARA KAMERALAR KONULMUŞ
Eskişehir’de yaşamış olan bir vatandaş gazetemize yaptığı açıklamada Eskişehir de bu görüntüleri görmek pek mümkün değil dedi. Konuşmasını sürdüren vatandaş, “Eskişehir’de duraklara kameralar konulmuş, araç park edildiği zaman hemen ceza işlemi uygulanıyor oradaki vatandaşlar bunu bildiği için duraklara yaklaşamıyor bile. Burada da belli duraklara bunlar uygulanabilir. Cezai işlem olmadığı sürece bunun önüne geçilemez” dedi. 
İMDAT ŞAHİN