• Sevgi Şalları Doğu İllerine Gönderildi
  • Sevgi Şalları Doğu İllerine Gönderildi
Çorlu Güncel

Sevgi Şalları Doğu İllerine Gönderildi

  • 22 Ocak 2021
  • 925 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı proje kapsamında ördükleri sevgi şallarını Hakkâri Bingöl Bayburt ve Afyonkarahisar gibi doğu illerine gönderdi.


El emeği, göz nuru örülen şallar o illerdeki CHP Kadın İl Başkanlıklarına gönderilerek kadınlara ulaştırılması sağlanacak. Sevgi şalları ismini veren CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanlığı projeye Aralık ayında başlayıp Ocağın ortalarında sonlandırdı. Kardeşlik bağını güçlendirmek için yapılan projeye destek verenlere CHP Tekirdağ Kadın Kolları İl Başkanı Nurten Yontar teşekkür etti. 
CHP Tekirdağ Kadın Kolları İl Başkanı Nurten Yontar yaptığı açıklamada: “CHP Tekirdağ Kadın Örgütü olarak 12 Aralık 2020 de imece usulü başlattığımız ve 10 Ocak 2021 de tamamladığımız etkinliğimiz ile el emeği göz nuru var ettiğimiz şallarımızı Hakkari, Bingöl, Bayburt ve Afyonkarahisarlı kız kardeşlerimize ulaştırmanın sevincini ve gururunu yaşadık. Batıdan doğuya kız kardeşlerimiz arasındaki sevgi bağlarını daha da güçlendirmek ve kadın dayanışmasına dikkat çekmek için şallarımıza “ Sevgi Şalları “ismini verdik. Bu etkinliğimize emek ve destek veren kadın örgütüme teşekkür ederim. Biz toplumun yarısıyız.  Biz kadınlar, yaşamın her köşesini sevgiyle, barışla, kardeşlikle, güvenli bir gelecekle donatacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür! Gün dayanışma günüdür!” dedi. 
İMDAT ŞAHİN