• Ergene'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlandı
  • Ergene'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlandı
Ergene

Ergene'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlandı

  • 12 Ocak 2021
  • 1762 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ve Belediye Başkan yardımcıları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan gazetecilerin gününü kutladı.




Ergene Belediyesi Ulaş Düğün salonunda gerçekleşen programda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Belediye Başkanı Vekili Salih Tıknas “Basın halkın gözü ve kulağı durumda. Basın mensupları Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları gerek ilçemiz gerekse ilçe sınırları dışında duyurulmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın mensuplarımız dışardan bizi değerlendirmekte, toplumsal değerlere saygılı tarafsız bir anlayışla bizleri eleştirileri ile katkı sağlamaktadır. Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilere buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir’ dedi.

Başkan Vekili Salih Tıknas, ‘Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Hepinize bu zorlu görevde başarılar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.  Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonunda gerçekleşen programda basın mensuplarına Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmet ve projeler hakkında slayt sunumu yapılırken programda günün anısına gazeteciler için yaptırılan pastayı Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ile programa katılan gazeteciler arasında en tecrübeli gazeteci olan Recep Karagöz kesti. Program sonunda Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ve Başkan Yardımcıları tarafından gazetecilere günün anısına hediyeleri takdim edildi.