• Bu Kez Fotoğrafı Evinden Verdi, Bir Saat İzin İstedi
  • Bu Kez Fotoğrafı Evinden Verdi, Bir Saat İzin İstedi
Tekirdağ

Bu Kez Fotoğrafı Evinden Verdi, Bir Saat İzin İstedi

  • 27 Kasım 2020
  • 1660 Kez Okundu

Her sabah başka bir ilçeden sabahın erken saatlerinde fotoğraf çektiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Cuma sabahı evinden fotoğraf çektirerek bir saat izin istedi ve gerekçesini açıkladı.


96 yaşındaki annesini evinde misafir eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Tekirdağ halkından bir saat izin istiyorum” dedi. Albayrak, Bu sabah siz değerli vatandaşlarımdan bir saat izin istiyorum. Uzun zamandır salgın koşulları sebebiyle görüşemediğimiz canım annem Nefise Hanımı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ailemizin 96 yıllık çınarı annemi evimizde uzun bir süre misafir edeceğiz. Bu sabah da annemin gelişi şerefine, değerli eşim Gülseren Hanımın hazırladığı güzel kahvaltıyı ailecek yapabilmek nasip oldu. Kıymetli annemin gelişi karşısında gelin hanımın mutluluğu gözlerinden okunuyor” dedi. 
“KORONA VİRÜSE KARŞI HERKES DİKKATLİ OLSUN”
Korona virüse karşı herkesin dikkatli olmasını isteyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Annemin sağlığını korumak için evimizde tüm gerekli tedbirlerimizi aldık. Siz değerli vatandaşlarımdan da sevdiklerinizi ve büyüklerinizi korumak için en üst seviyede dikkatli olmanızı ve onları tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmanızı rica ediyorum. Salgından korunmanın yolu maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmek ve mümkün olduğunca dışarıyla teması kesmekten geçiyor. Tüm vatandaşlarımıza aile büyükleriyle geçirecekleri nice güzel ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN