• Korona Virüsü Yenen Rasim Yüksel Alkışlarla Karşılandı
  • Korona Virüsü Yenen Rasim Yüksel Alkışlarla Karşılandı
Ergene

Korona Virüsü Yenen Rasim Yüksel Alkışlarla Karşılandı

  • 23 Kasım 2020
  • 1253 Kez Okundu

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle 45 günden bu yana hastanede tedavi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hastalığı atlatarak iyileşti.


 

Korona virüs test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle ilk olarak Çorlu Devlet Hastanesi’nde ardından da sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 3 haftalık bölümü yoğun bakım tedavisi olmak üzere 45 gün tedavi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel baba ocağına Ergene ilçesinin Velimeşe Mahallesi’ndeki evine geri döndü.

Velimeşe Mahallesi’ne gelişinde biri kendi adına diğerleri de annesi ve kız kardeşi ile arkadaşı adına 4 ayrı adak kesilerek karşılanan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel dualar ve alkışlar eşliğinde karşılandı. Annesi Fatma Yüksel kestirdiği koçun kanını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in alnına sürdü. Baba ocağının ardından yine Velimeşe Mahallesi TOKİ Konutları’ndaki evine geçen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in tedavisinin tamamlandığı bir süre daha istirahatine evinde devam edeceği kaydedildi. Hastaneden taburcu olması ve tedavisinin tamamlanması nedeniyle kişisel sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bir süredir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sürdürülen korona virüs tedavim Allah’ın izni, sevenlerimin duaları ve doktorlarımız ile sağlık çalışanlarımızın çabalarıyla tamamlandı. Bugünden itibaren hastaneden ayrılıyorum. İstirahatime bir süre daha evimde devam edeceğim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin tüm personeline dualarını ve iyi dileklerini eksik etmeyen Ergene halkıma sonsuz teşekkür ediyor, en kısa sürede aranızda olmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ibarelerine yer verdi.