• Ergene'de Örnek Çalışma Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Örnek Çalışma Devam Ediyor

  • 18 Kasım 2020
  • 1599 Kez Okundu

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ergene’de vatandaşlara hizmet eden Ergene Belediyesi ihtiyaç sahibi engelli ailelere hasta yatağı ve engelli aracı yardımlarında bulunmaya devam ediyor.




Sosyal belediyecilik ekseninde engellilere yönelik hizmetler sunan Ergene Belediyesi, Ergene’de yaşayan engelli vatandaşların engelsiz bir yaşam düzeyine sahip bireyler olarak hayatlarını rahatça sürdürebilmeleri için örnek çalışmaların altına imza atmaya devam ediyor.

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık İşleri birimi tarafından teslim edilen hasta yatakları ve engelli akülü araçları nedeniyle aileler Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti. Ergene Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, engelli vatandaşlara akülü engelli aracı tedarik ettikleri gibi akülü araçlara tamir desteğinde de bulunduklarını belirterek, “Ergene’de başı ağrıyanın da dişi ağrıyanın da yanındayız. Gülen gözler bizim için dünyalara bedel. Sağlık işleri müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyacı olanlara hasta yatağı ve akülü tekerlekli sandalye tedarik etmeye devam ediyor. Ekiplerimiz bununla da kalmayarak daha önce verilen tekerlekli sandalyelerin periyodik bakımlarını da yapıyor. Sağlık işleri müdürlüğümüz tarafından engelli vatandaşlarımıza tedarik ettiğimiz akülü araçların ilçemizde tamiratı ve bakım onarımına yönelik ciddi sıkıntılar söz konusuyken belediyemizin atölyesinde tamiratı, bakım ve onarımı yapılan engelli akülü araçlarımızı engelli vatandaşlarımıza ilk günkü gibi haliyle teslim ediyoruz” açıklaması yapıldı.