• Partilerde Çelenklerini Atatürk Anıtına Sundu
  • Partilerde Çelenklerini Atatürk Anıtına Sundu
  • Partilerde Çelenklerini Atatürk Anıtına Sundu
Çorlu Güncel

Partilerde Çelenklerini Atatürk Anıtına Sundu

  • 28 Ekim 2020
  • 1205 Kez Okundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlıkları da çelenklerini Atatürk Anıtı’na sundu.


Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programına katılan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan’da Atatürk Anıtına çelenk sundular. Parti ilçe başkanlarıyla birlikte yönetimleri ve partililerde çelenk sunma programına katıldı. 
MUSTAFA KESKİN İLKKEZ BAŞKAN OLARAK TÖRENE KATILDI 
AK Parti’de geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrede ilçe başkanı seçilen Mustafa Keskin ilkkez törene başkan olarak katıldı. Mustafa Keskin ile birlikte yeni seçilen yönetimde törende yerini aldı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin anıta çelenk sunduktan sonra bir açıklama yaptı. Keskin, “Cumhuriyetimiz kuruluşunun 97. Yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Başta ulu önder Atatürkümüzü, silah arkadaşlarını şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz” dedi. 
BUNDAN 97 YIL ÖNCE CUMHURİYETİMİZİ KURDUK 
Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş yaptığı açıklamada: “Çok büyük coşkuyla ve gururla Atatürk’ün huzurunda buluşmuş olduk. Bundan yüz yıl önce bundan daha zor koşullarda TBMM’yi açarken egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir demiştik ve 3 yıl sonra da siyasi ve ekonomik olarak ta tam bağımsızlığımızı bütün ilan ederek Cumhuriyetimizi kurduk. Bugün CHP olarak genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nunda dediği gibi en önemli en büyük görevimiz Cumhuriyetimizi 100. Yılında demokrasiyle taçlandırmak olacaktır. Bunu da hep beraber taçlandıracağız” dedi. 
MHP DEVLETİMİZİN VE CUMHURİYETİMİZİN BEKASI İÇİN MÜCADELE ETMEKTEDİR
MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan yaptığı açıklamada ise, “Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yılını coşkuyla gururla kutlamış bulunmaktayız. 97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bağışladığı Cumhuriyeti bizde coşkuyla kutlamaktayız. MHP olarak Cumhuriyetimizin ve devletimizin bekası için elimizden geleni yapmaktayız. Cumhuriyetimize ve devletimize baş kaldırmış düşmanlara karşı amansız bir mücadele içindeyiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN