• “Salgınla Birlikte Mücadele Edelim”
Çorlu Güncel

“Salgınla Birlikte Mücadele Edelim”

  • 28 Ekim 2020
  • 851 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Eylül Ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasında pandemi tedbirlerinin önemine değinerek, “Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, teması mümkün olduğunca azaltalım.” dedi.




Çorlu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumunun açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt gündem maddelerine geçmeden evvel mart ayından itibaren ülkemizde etkilerini hissettiren koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin önemine vurgu yaptı. Meclis Toplantısı 2. Oturumunda vaka sayılarındaki artışın tedirgin edici boyutta olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt şunları söyledi: “Günlük hayatımızda gündemimizden hiç düşürmememiz gereken bir konu var: Bildiğiniz üzere koronavirüs salgını tüm hızıyla devam ediyor. Vakalar her geçen gün artıyor; tanıdıklarımız, sevdiklerimiz, ailelerimiz koronavirüs ile mücadele ediyor. Üzülüyoruz, endişeleniyoruz.”

“Kurallara Uymamız Şart”
“Çorlulu hemşehrilerimizden rica ediyorum. Hem kendi sağlığımız, hem sevdiklerimizin sağlığı hem de toplum sağlığı için lütfen sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyalım. Hepimiz normal hayatımızı çok özledik, biliyorum. Eski günlerimize kavuşabilmemiz için kurallara uymamız şart. Lütfen çok dikkat edelim. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, teması mümkün olduğunca azaltalım.”

“Hepimize Önemli Görevler Düşüyor”
Pandemi tedbirleri kapsamında belediye meclis üyelerine de önemli görev düştüğünü belirten Başkan Sarıkurt, “Lütfen çevremizi, tanıdıklarımızı uyaralım, durumun ciddiyetinin kavranabilmesi için elimizden geleni yapalım. Bu salgını hep birlikte mücadele ederek atlatalım.” dedi.