• “Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”
  • “Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”
  • “Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”
  • “Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”
  • “Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz”

  • 26 Ekim 2020
  • 1314 Kez Okundu

Geçtiğimiz hafta seçilen AK Parti Çorlu İlçe Yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Arkadaşlarımızla birlikte Çorlu’da bir kahramanlık hikayesi yazmak istiyoruz” dedi.

 
Özcanlar Köfte Restoranında basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetimi kendini tanıttı. İlçe yönetimine yeni seçilen isimler tek tek ayağa kalkarak kendilerini tanıttı. Yeni ilçe Başkanı seçilen Mustafa Keskin kısa bir konuşma yaparak sözü AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a bıraktı. Mestan Özcan konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ 
Basınla yapılan kahvaltılı toplantıda ilk sözü AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin aldı. Yaptığı açıklamada Keskin “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağız” dedi. Konuşmasını sürdüren Keskin, “Öncelikle şehrimizin daha iyi bir kent olması noktasında hep beraber çalışmak için yola çıktık, bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarımızla daha sık bir araya gelerek şehrimiz için sizlerin görüş ve önerileri çok kıymetli. Birlik beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.  
ÇORLU İLÇE YÖNETİMİ HIZLI OLDU AMA GÜZEL BİR EKİP OLDU 
İlçe kongrelerini tamamladıklarını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan kısa zamanda güzel bir ekip oluşturduklarını ve bu ekiple birlikte Çorlu’da kahramanlık hikayesi yazmak istediklerini belirtti. Özcan, “İlçe ana kademe kongrelerimizi bitirmiş olduk, Çorlu en son kongremizdi, gençlik kolları kongrelerimiz devam ediyor, 6 ilçenin gençlik kolları seçimlerini bitirdik, gençlik kolları kongrelerimiz devam ediyor, kadın kolları kongrelerimiz önümüzdeki hafta sonu cumartesi ve Pazar günü başlayacak. 13 Kasıma kadar hem ilçe gençlik kolları kongrelerimiz hem de kadın kolları kongrelerimiz tamamlamış olacağız. Sadece Tekirdağ il kongremiz ardından il kadın kolları ve il gençlik kolları kongrelerimiz kalmış olacak onları da kasım ayı içerisinde bitirmiş olacağız. Daha sonra 2023 ve 2024 seçimleri için sahada çalışmaya gayret edeceğiz. Çorlu ilçe kongresi için hızlı oldu ama güzel bir ekip oldu. Arkadaşlarımızla beraber uyum içerisinde Çorlu için gayret edeceğiz ve büyük bir kahramanlık hikayesi yazmak istiyoruz. İlk taşınma toplantısını geçen hafta yapmıştık, hatta toplantının hiç bitmeyeceğini gece boyu süreceğini düşündüm” dedi.  
MESTAN ÖZCAN, “YAVUZ UYLAŞ’I ZİYARET EDECEĞİM”
AK Parti Çorlu Eski İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’ın kendisiyle ilgili sözleri Mestan Özcan’a hatırlatıldı. Özcan bu soruya, “Yavuz Uylaş’ı ziyaret edeceğim. Olayın hemen arkasından çok taze programa çıktı, biraz gerginliği olabilir, öfkesi olabilir, gerginlik biraz ona farklı şeyler söyletmiş olabilir. Bir ay sonra çıksaydı programa başka şeyler söyleyebilirdi eminim. Bizim hakkımızda ne söylediğini pek takılmıyorum. İnsanın olduğu her yerde hata eksik Herşey olabiliyor. O bizim dava arkadaşımızdır, alın teri akıl teri akıtmıştık, güzel işlere imza atmıştır, iyi de işbirliği yapmışızdır. Ama zaman zaman ayrı düştüğümüz konularda olabilir. Bizim küslüğümüz kavgamız husumetimiz yok” dedi. 
ÇORLU’YA DAHA SIK GELECEĞİZ 
Geçmiş aylarda Çorlu’ya çok sık gelmiyordunuz şimdi ise Çorlu’ya çok sık geliyorsunuz yönündeki soruya ise AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kongre süreci vardı çok sık gelmek zorundaydık, bu kongreyi yapmamız gerekiyordu. Bugün ilçe başkanı Yavuz Uylaş olsaydı sağımızda otursaydı yine bu süreçte çok sık gelmiş olacaktık. Daha sık geleceğiz, ben il başkanlığına harcadığımız zaman neyse aynısını Çorlu’ya harcamam gerektiğini çok iyi anladım gördüm, bunu da yapacağız. Bunu da yapacağız. Çorlu için değer üreteceğiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN