• Çorlu Halkı Bu Görüntülerden Çok Sıkıldı
  • Çorlu Halkı Bu Görüntülerden Çok Sıkıldı
  • Çorlu Halkı Bu Görüntülerden Çok Sıkıldı
Çorlu Güncel

Çorlu Halkı Bu Görüntülerden Çok Sıkıldı

  • 28 Eylül 2020
  • 1132 Kez Okundu

Çorlu’da belediye otobüslerinin kullanması gereken durakları yine özel araçların işgali altında olmaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Bu görüntülerden artık çok sıkıldık, yok mu bunun bir çözümü?” diye sordu.




Çorlu’daki durakların özel araçlar tarafından park yeri olarak kullanılmasından çok sıkıldıklarını belirten vatandaşlar yetkililerden bu konuda çözüm bulmasını istedi. Çorlu’nun her yerinde benzer görüntülerle karşılaşıldığını belirten vatandaşlar “durakları belediye otobüsleri kullanamıyor” dedi. 

ŞOFÖRLERDE DURUMA TEPKİLİ 
Otobüs duraklarının park yeri olarak kullanılmasından dolayı otobüs şoförleri de şikayetçi. Duraklara giremeyen otobüs şoförleri yolcularının yolun ortasında indirmek zorunda kalıyor. Otobüs duraklarına araç parkının önlenmesi gerektiğini vurgulayan otobüs şoförleri yetkililerin bu konuda hareket geçmesini istedi. 

YOLUN ORTASINDA İNİP BİNMEK ZORUNDA KALIYORUZ 
Araç parkı nedeniyle otobüslerin durağa yaklaşamadığını vurgulayan vatandaşlar yolun ortasında inip binmek zorunda kaldıklarını belirtti. Vatandaşlar, “Çorlu’nun her yerinde görüntü maalesef değişmiyor, duraklardaki araç parkı nedeniyle otobüsler duraklara yaklaşamıyor bizlerde yolun ortasında inip binmek zorunda kalıyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN