• Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı, Asfaltının Atılması Bekleniyor
  • Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı, Asfaltının Atılması Bekleniyor
  • Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı, Asfaltının Atılması Bekleniyor
Çorlu Güncel

Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı, Asfaltının Atılması Bekleniyor

  • 28 Eylül 2020
  • 990 Kez Okundu

Çorlu’da Şeyh Sinan Mahallesi Hülya Sokak üzerinde devam eden çalışmalarda kaldırım çalışmaları tamamlanırken, asfalt çalışmasının da yakın zamanda bitmesi bekleniyor.


Çorlu Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Kaldırım çalışmalarını bitiren Çorlu Belediyesi ekipleri asfalt serimi için de düzleştirme çalışmalarına devam ediyor. Hülya Sokakta çalışmaların da asfaltın atılmasıyla bitmesi bekleniyor. 
Çorlu Belediyesi tarafından kısa süre önce başlanan Hülya Sokaktaki çalışmalar sona yaklaşıyor. Kaldırım çalışmalarını bitiren belediye ekipleri, asfaltını atmak için yolda düzleştirme çalışmaları yapıyor. Asfalt çalışmalarının da kısa süre sonra bitmesiyle birlikte çalışmalar tamamen bitmiş olacak. Yağmurlu havalara kalmadan çalışmaları biran önce bitirmek isteyen Çorlu Belediyesi çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. 
“KALDIRIMLAR ÇOK GÜZEL OLDU”
Dar olan kaldırımları genişleten Çorlu Belediyesi’ne esnaflar teşekkür ederek: “Daha önce kaldırımlarımız çok dardı, şimdi Çorlu Belediyesi kaldırımları genişletti. Kendilerine teşekkür ediyoruz, vatandaşlar çok rahat yürüyorlar. Bizlerde kaldırıma bir iki tane daha önceden ağaç dikmiştik, ağaçlarımızı da zarar verilmedi. Şimdi asfalt çalışmalarının bitmesini bekliyoruz, o da bittiği zaman sokağımız çok güzel olacak” dedi.