• Ergene'de Parklar Bakımdan Geçiriliyor
  • Ergene'de Parklar Bakımdan Geçiriliyor
Ergene

Ergene'de Parklar Bakımdan Geçiriliyor

  • 24 Eylül 2020
  • 2176 Kez Okundu

Ergene Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını (COVID-19) nedeniyle uygulanan ve kontrollü olarak gerçekleştirilen normalleşme sürecinde de tüm çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.




Pandemi dönemi nedeniyle bir süre kapalı kalan ancak normalleşme sürecinde halkın kullanımına açılan parklarda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra detaylı temizlik, tamirat, budama, çiçeklendirme ve tüm bunların yanı sıra dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.
 
Ergene halkının kullanımında bulunan ve ilçenin çeşitli mahallelerinde yer alan 70’den fazla parkta bunların yanı sıra ilçedeki yeşil alanlarda bakım, onarım ve dezenfekte çalışmaları yaptıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan park ve bahçeler ekipleri yaptıkları çalışmalarda parklardaki bankları, oyun gruplarını ve oyun alanlarını kontrol ediyor. Zarar görmüş olan bank ve oyun grubu ile spor aleti varsa onarımını yapıyor, gerekiyorsa yenisi ile değiştiriyor. Çalışmalar kapsamında park ve yeşil alanların ışıklandırma sistemleri de kontrol ediliyor. İlçedeki tüm parklar düzenli aralıklarla detaylı olarak temizlenip dezenfekte edilerek, halkımızın kullanımına sunuluyor. Ekiplerimiz çalışmalarına periyodik olarak devam edecekler” dedi.