• Ergene Belediyesi Yeni Haber Bültenini Çıkardı
Ergene

Ergene Belediyesi Yeni Haber Bültenini Çıkardı

  • 22 Eylül 2020
  • 2039 Kez Okundu

Ergene Belediyesi 4 ayda Ergene ilçesinde yapılan faaliyetleri özetleyen 23 sayfadan oluşan belediye bültenini çıkardı.


Şeffaflık ilkesini uygulamak, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek, belediyedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla hazırlanan Ergene Belediyesinin Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos dönemini kapsayan haber ve hizmetlerin yer aldığı Ergene Belediyesi Haber Bülteni çıktı. Başta esnaf olmak üzere vatandaşlara dağıtımı yapılan bültende büyük projelerin yanı sıra hizmet ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler yer alıyor.
Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal Belediyecilik ile şeffaf bir anlayışı ortaya koymayı ve bu yönde çalışmalar yürütmeyi hedefliyoruz. Ergene Belediyesi olarak hizmetlerimizi vatandaşlarımıza daha iyi aktarmak, lanse etmek konusunda Belediyemizi haber bültenini çıkardık. 4 aylık çalışmaları yayınladığımız bültenimizde sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam edeceğiz. Çıkarmış olduğumuz bültenle hem projelerimizi, hem hizmetlerimizi hem de faaliyetlerimizi kamuoyuna aktarmış olacağız. Bu amaçla kamuoyunun nabzını bültenimiz ile tutmak, onların görüş ve önerilerine yer vermek istiyoruz” dedi.
Başkan Yüksel, “Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını ne yazık ki hayatımızı olumsuz yönde etkiledi. Ergene Belediyesi olarak ülkemizde daha ilk vaka görülmeden ilçemizde tedbir ve önlemler aldık almaya da devam ediyoruz. Yaşadığımız o zor dönemi sizlerle birlikte en az etkiyle geçirdik. Salgınla mücadele de çalışmalarımız halen devam etmekte olup siz çok değerli vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.