• Gazetemiz Yazdı, Çalışmalar Başladı
  • Gazetemiz Yazdı, Çalışmalar Başladı
Çorlu Güncel

Gazetemiz Yazdı, Çalışmalar Başladı

  • 14 Eylül 2020
  • 1033 Kez Okundu

27 Ağustos 2020 tarihinde “Büyükşehirden 1 Yıldır Yolun Yapılmasını Talep Ediyorum” başlığıyla duyurduğumuz haberin hemen ardından Cumhuriyet Mahallesi Cemal Gürsel Bulvarı yapılmaya başladı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan Cumhuriyet Mahallesi Cemal Gürsel Bulvarı uzun zamandır yapılmayı bekliyordu. Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fatma Ayaz gazetemize verdiği demecin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri haberimizden 2 sonra harekete geçerek bulvarda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından yol yapılmaya başladı. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri haberimizden hemen sonra bölgeye gelerek gerekli incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından gerekli çalışmalar başlatıldı. Cemal Gürsel Bulvarı’nın kısa süre sonra tamamlanması bekleniyor. Gazetemize konuşan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fatma Ayaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken aynı zamanda gazetemize de teşekkür etti. Ayaz, “Bir yıldır yapılmasını istediğim yolda çalışmalar başladı bundan dolayı çok mutluyum. Öncelikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ve Avrupa Yakası Gazetesine teşekkür ediyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN