• İzinsiz Afiş Ve İlanlar Yapıştırılmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

İzinsiz Afiş Ve İlanlar Yapıştırılmaya Devam Ediyor

  • 14 Eylül 2020
  • 1008 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi 2020 yılının başında aldığı kararla birlikte izinsiz asılan afiş ve ilanlara ciddi cezalar kesileceğini duyurmuştu. Kararın ardından otobüs duraklarına, elektrik panolarına izinsiz afiş ve asılmaya devam ediliyor olması tepkiyle karşılandı.


Çorlu Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda çevre kirliliğini önlemek amacıyla izinsiz asılan afiş ve ilanlara ciddi cezalar kesilmesi kararı alınmıştı. Çorlu’da özellikle şehir merkezinde kimliği belirsiz kişiler yine afiş ve ilan asmaya devam ediyor. Belediyenin daha kararlı olmasını isteyen vatandaşlar, aldığı kararı uygulamasını istedi. 
ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR 
Gelişigüzel izinsiz asılan afiş ve ilanlar çevre kirliliğine neden olurken, Çorlu Belediyesi’nin almış olduğu bu karar sevinçle karşılanmıştı. Bir süre temiz kalan elektrik panoları, otobüs durakları yine kirlenmeye başladı. Otobüs durağında afişlerin asıldığını gören vatandaşlar gazetemize konuştu: “Çorlu’da özellikle Omurtak Caddesi ve Kumyol Caddesi üzerindeki elektrik panolarına duraklara, elektrik direklerine çok fazla afiş ve ilan asılıyor. Birde üst üste asıldığı zaman çirkin bir görüntü oluşuyor. Yetkililerin bunun önüne geçmesi gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN