• Marmaraereğlisi'nde Korona Virüs Denetimler Yapıldı
  • Marmaraereğlisi'nde Korona Virüs Denetimler Yapıldı
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nde Korona Virüs Denetimler Yapıldı

  • 10 Eylül 2020
  • 2272 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ve Belediye Başkanı Hikmet Ata, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen korona virüs denetimleri kapsamında denetimlerde bulundu.


Zabıta, emniyet, jandarma, İlçe Tarım ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin denetimler yapıldı. Denetimlerde vatandaşlar, kurallara uyulması konusunda uyarıldı. Korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu.
İlçenin her noktasında denetimlerin sık sık tekrarlanacağını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’Maskeler mutlaka yüzlerde olmalı, bununla beraber sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi ve temizliğe özen gösterilmesi gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda hassas davranması önemli, tekbir kişinin ihmalkârlığı, çok sayıda vatandaşımızın hastalığı kapmasına sebebiyet verebiliyor. Biz belediye olarak tedbirleri sıkı tutuyoruz. Denetimleri sık sık tekrarlıyoruz. Gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapılıyor. Kurallara uymamakta ısrar edenlere de gerekli cezai işlem uygulanacaktır’’ dedi