• Madde Bağımlısı Otobüste Panik Yarattı
Çorlu Güncel

Madde Bağımlısı Otobüste Panik Yarattı

  • 13 Ağustos 2020
  • 1165 Kez Okundu

Geçtiğimiz gün belediye otobüsüne bilen madde bağımlısı bir kişi, otobüs içinde paniğe neden olurken otobüsteki vatandaşlar bu kişiler neden otobüse bindiriliyor diye tepki gösteri.


Geçtiğimiz Çarşamba günü Çorlu Belediye Durağı’nda otobüse binen madde bağımlısı kişi otobüste paniğe sebep oldu. Ayakta durmakta zorlanan madde bağımlısı şahıs kimliğini değiştirmek istediğini ve Nüfus müdürlüğüne gideceğini otobüs şoförüne ifade etti. Ayakta durmakta zorlanan kişinin otobüse alınmasına vatandaşlar tepki gösterdi. 
Otobüs şoförü madde bağımlısının bir yere oturmasını istedi, ön koltuğa oturan şahısın hal ve hareketleri otobüste bulunan kişileri tedirgin etti. Madde bağımlısı şahısın yakınından uzaklaşan vatandaşlar otobüsün arka tarafına doğru çekildi. Otobüse bindirildiği için tepki gösteren vatandaşlar, “Bu şahıslar neden otobüse bindiriliyor. Adam ayakta durmakta zorlanıyor, bu kişilerin otobüse alınmaması gerekiyor” dedi. 
MADDE BAĞIMLILARI HER YERDE 
Uyuşturucu kullanıcılarının gün içinde her yerde gözüktüğünü ifade eden vatandaşlar, “Madde bağımlılarını Çorlu’nun değişik yerlerinde görmemiz mümkün. Ayakta zor duruyor, otobüse binmiş adam kendisinde değil gideceği yere nasıl gidecek, bir yerde düşüp kalacak. Madde bağımlılığı gerçekten büyük bir sorun ve üzerine gidilmesi gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN