• Marmaraereğlisi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor
  • Marmaraereğlisi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor
  • Marmaraereğlisi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor

  • 06 Ağustos 2020
  • 2047 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt onarım ve yeni açılan yollara asfalt serme çalışmalarına ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor.





Marmaraereğlisi Dereağzı Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren ekipler 8026 sokak ve bağlantı yollarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek asfalt çalışması yapılan Dereağzı Mahallesi sokaklarını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yol yapım ve onarım çalışlarının ilçenin her köşesinde hız kesmeden sürdüğünü belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkan Hikmet Ata; “Asfalt çalışmalarını programlı bir şekilde yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor, programa alınıyor. Bununla beraber su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokaklarda da yama ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın ulaşım konforunu en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarını, bu sıcak yaz günlerinde başarıyla sürdüren ekip amirlerimize ve emekçilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Hikmet Ata'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.