• Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Genç Kıza Yardım
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Genç Kıza Yardım

  • 05 Ağustos 2020
  • 2029 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı; sosyal hizmetler kapsamında, ilçede geçirdiği trafik kazası sonucu evinde tedavi gören genç kıza, hasta yatağı yardımında bulundu.




Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi E-5 Karayolu üzerinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu ölümden dönen 25 yaşındaki Ceylan Kurtdemir’e evdeki tedavisine destek olmak için hasta yatağı teslim edildi. Hasta yatağını teslim eden Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın selamlarını iletti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; “Sosyal hizmet anlayışıyla devam ettiğimiz uygulamalarımızla; belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi her vatandaşa elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Hastaneden aldıkları raporla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapan mağdur vatandaşların, durumunun incelenmesinin ardından yatakları evlerine teslim ediliyor. Genç kızımız da talihsiz bir olay yaşamış, hastanede uzun bir süreç geçirdikten sonra tedavisine evinde devam edilmek suretiyle taburcu edilmiş. Bizde Marmaraereğlisi Belediyesi olarak genç kızımızın acısını bir nebze hafifletebilmek adına çağrısına cevap verdik ve üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Kendilerine tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor ve en kısa sürede ayağa kalkmasını temenni ediyorum” dedi.