• Çorlu Belediyesi İyilik Hareketi Başlattı
  • Çorlu Belediyesi İyilik Hareketi Başlattı
  • Çorlu Belediyesi İyilik Hareketi Başlattı
  • Çorlu Belediyesi İyilik Hareketi Başlattı
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi İyilik Hareketi Başlattı

  • 03 Ağustos 2020
  • 4112 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Belediye Meclis üyeleri Pazar girişlerinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için “Dayanışma Askıda Çorlu Hep Yanınızda” kampanyası başlattı.


Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Perşembe Pazarı esnafından alışveriş yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Belediye Meclis Üyeleri aldıkları sebze ve meyveleri Pazar girişindeki askıya astı. İhtiyacı olan vatandaşlarda, askıdan sebze ve meyveleri tek tek aldılar. 
ESNAFLA VE VATANDAŞLARLA TEK TEK BAYRAMLAŞTI 
Perşembe Pazarı girişinde Arife günü bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Meclis üyeleri Pazar esnafından sebze ve meyve alışverişinde bulundu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt esnafın ve vatandaşların tek tek bayramını kutladı. Pazar alışverişini esnaftan yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt aldığı sebze ve meyveleri askıya astı. 
MECLİS ÜYELERİMİZLE KAMPANYAMIZI BAŞLATTIK 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt gazetemize yaptığı açıklamada: “İyilik kalpten gelir.’ düşüncesiyle yola çıkarak hayata geçirdiğimiz ‘Dayanışma Askıda Çorlu Hep Yanınızda’ kampanyası ile yeni bir iyilik hareketi başlattık. Meclis üyelerimizle birlikte alışveriş yaptık, askıya asıyoruz ve askıdan ihtiyacı olan vatandaşlar yararlanacaklar” dedi. 
BİR POŞETTE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ALIP KONULABİLİR 
Konuşmasını sürdüren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Perşembe Pazarı’nda başlatılan askıda kampanyasının Salı günleri Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan pazarda da devam edeceğini ifade etti. Vatandaşlarımız gönlünden geçtiği şekilde pazardan fazladan bir poşette ihtiyaç sahiplerine alıp pazarın girişindeki askıya asabilir. Bir torba kendine aldığında bir poşette ihtiyaç sahiplerine alıp asabilir. Pazar girişlerine askılarımızı koyduk geçerken bırakırsalar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da faydalanmış olur” dedi. 
İMDAT ŞAHİN