• Hem Esnafın, Hem De Personelinin Yüzünü Güldürdü
Çorlu Güncel

Hem Esnafın, Hem De Personelinin Yüzünü Güldürdü

  • 29 Temmuz 2020
  • 2005 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde esnaf ve personelin yüzünü güldürdü. Çorlu Belediyesi bayram öncesi alışveriş yaptığı esnafa ve Çorlu Belediyesi personeline 6 milyon 500 bin liralık ödeme yaptı.


Korona virüs salgının ilk başladığı günden bu yana esnafa destek veren Çorlu Belediyesi, bayram öncesi hem esnafı unutmadı hem de çalışan personelini unutmadı. Bayram öncesi Çorlu Belediyesi 6 milyon 500 bin liralık ödemeyle alışveriş yaptığı esnafın ve personelin yüzünü güldürmeyi başardı. 
TEK KALEMDE 6 MİLYON 500 BİN LİRALIK ÖDEME YAPTI 
Düzenlediği ve ortağı olduğu alışveriş festivalleri ve yurt dışı tanıtım çalışmaları sonucunda düzenlenen turlar ile Çorlu esnafının yanından olan ve destek projeleri üreten Çorlu Belediyesi, korona virüs salgınının başladığı ilk günden bu yana da esnafın yanında olmaya devam ediyor. Öte yandan edinilen bilgiye göre Çorlu Belediyesi bayram öncesinde esnafının ve çalışanının yanında olarak, pandemi nedeniyle yaşanan bu zor dönemde hizmet ve ürün satın aldığı esnaf ile personelinin yüzünü güldürdü. Çorlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde esnafa ve personele tek kalemde 6 milyon 500 bin liralık ödeme yaptı.
ÇORLU BELEDİYESİ KÖTÜ GÜN DOSTU OLDUĞUNU GÖSTERDİ 
Çorlu Belediyesi'nin zor günlerinde kendilerine yapılan ürün ve hizmet karşılığı alacaklarının büyük bir kısmını ödeyerek kötü gün dostu olduğunu belirten esnaflar salgın sürecinde zor günler yaşadıklarını belirterek, Çorlu Belediyesi'nin bayram öncesinde yaptığı ödemelerin yüzlerini güldürdüğünü, yapılan ödeme ile birlikte çalışanlara ve alacaklılarına ödeme yaptıklarını söylediler. Personelin de yüzünü güldüren Çorlu Belediyesi, çalışanlara bayram öncesinde hesaplarına 500'er lira ödeme gerçekleştirdi.
PANDEMİ SÜRECİNDE TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİNE DE 400 LİRA DESTEK VERMİŞTİ 
Bayram öncesi yapılan bu destek esnafı rahatlatırken, Çorlu Belediyesi çalışanları da bayrama mutlu girdi. Sosyal Belediyecilik örneği gösteren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, pandemi döneminde gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline de 400 lira destekte bulunmuştu. Personelinin ve esnafının yanında olmayı sürdüren Sarıkurt, esnaflarla da sürekli buluşup Çorlu’nun sorunlarını birlikte çözmeye gayret gösteriyor.