• Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü
  • Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü
Çorlu Güncel

Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü

  • 28 Temmuz 2020
  • 1669 Kez Okundu

Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da çocuklara bayramlık elbise yardımında bulunarak çocukların yüzünü güldürdü.


120 çocuğu yerel mağazalardan giydiren Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi 50 çocuğu da Kızılay’ın Çorlu butiğinden giydirdi. Toplam 170 çocuğu Kurban Bayramı’nda güldüren Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşları Kızılay’ın Çorlu Şubesi’ne davet etti. 
Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz yaptığı açıklamada: “Türk Kızılay Çorlu Şubesi olarak her bayram olduğu gibi bu bayramda da geleceğimizin teminatı olan 120 çocuğumuzu yerel mağazalardan, 50 çocuğumuzun ise Kızılay Çorlu Butiğimizden bayramlıklarını hazırlayarak toplamda 170 çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Bu faaliyetlerimizi gerçekleştirmemizi sağlayan yardımsever Çorlu halkına teşekkür ediyor ve bu kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımızın da Atatürk Meydanı’nda bulunan şubemize gelerek yapacakları 150 TL şartlı bağış ile bir çocuğumuzun kıyafet ihtiyacını karşılayabileceklerini hatırlatıyoruz. Bunun yanında vekâlet ile kurban bağışı kampanyamız devam etmekte değerli vatandaşlarımız kurban vekaletlerini Türk Kızılay’ına vererek, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatabilir, yıl boyu binlerce sofrayı bereketlendirebilirler. Kurban kesim fiyatları yurt içi 1050 TL, yurt dışı 850 TL olup bağışlarını Türk Kızılay Çorlu Şubesinden, Orion AVM’de açmış olduğum bağış standımızdan veya 0282 651 50 19 numaralı şube telefonumuzu arayarak yapabilirler. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını şimdiden kutluyor tüm halkımıza sağlı ve afiyetler diliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN