• Göçmen Baklavacımda Kurban Bayramı Öncesi Büyük Kampanya
Çorlu Güncel

Göçmen Baklavacımda Kurban Bayramı Öncesi Büyük Kampanya

  • 28 Temmuz 2020
  • 1612 Kez Okundu

Çorlu ve Çerkezköy’deki şubeleri ile dikkat çeken, bu hafta Çorlu'da 3. şubesini açan ve toplam şube sayısını Çerkezköy ile birlikte 4'e yükselten olan Göçmen Baklavacım Ramazan ayında olduğu gibi Kurban Bayramında da baklava çeşitleri ile dikkat çekiyor.


1 Tepsi Cevizli Baklava 80 Lira
Kurban bayramına ramak kala baklava satışlarında ciddi bir artış yakalayan işletme deyim yerindeyse bu anlamda da bir damping gerçekleştirerek ''Baklava Yemeyen Kalmasın'' sloganının hakkını fazlası ile yerine getirmeye devam ediyor. 3 kilo 750 gramlık bir tepsi cevizli baklavayı 80 liradan satışa sunan Göçmen Baklavacımda bu anlamda da bayram öncesi ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Uygun fiyatlı baklava çeşitleri ile bir an da bölgede kendi alanında dikkat çeken ve müşterilerinin de beğenisi kazanan işletme günlük 3 tonluk üretim kapasitesiyle de bu anlamda hatırı sayılır bir yer edinmiş durumda. 
Şubeleşme Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz
Günlük 1,5 ila 3 ton arası üretim kapasitelerinin bulunduğunu belirten işletme sahibi Salih Gubat; “Büyük, orta ve küçük ölçekli işletmelere toplu baklava siparişimizde mevcut. ‘’Baklava Yemeyen Kalmasın’’ sloganıyla çıktığımız bu yolculukta ilerleyen süreçte yeni şube açma planlarımızda var. Bizleri tercih eden, kalitemize inanan ve güvenen bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Kalitemizden, hijyenden, temizlikten ve şeffaflıktan ödün vermeden kararlı yolculuğumuzu bütün müşterilerimizle ve şubelerimizle sürdüreceğiz. Malumunuz önümüzde bir kurban bayramı var ve bayram öncesi yoğunluğumuzda artarak devam ediyor. Çorlu'da karakol caddesine yakın bir mevkide 3. şubemizi de Allahın izniyle faaliyete geçirdik. Bizlere inanan, kalitemize güvenen bütün müşterilerimize Göçmen Baklavacım ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.