• “Sevgi Kenti Ergene'de Kimse Yalnız Değil”
Ergene

“Sevgi Kenti Ergene'de Kimse Yalnız Değil”

  • 24 Temmuz 2020
  • 3754 Kez Okundu

Sevgi Kenti Ergene sloganıyla yola çıkan ve sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sunan Ergene Belediyesi çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmeye devam ediyor.


Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da sorumlu olduklarını açıklamasının ardından belediye ekipleri de çalışmalarını bu anlayış çerçevesinde sürdürüyor. Evinde yemek pişiremeyecek durumda olanların evine her gün sıcak yemek ulaştıran Ergene Belediyesi ekipleri evini tek başına temizleyemeyecek durumda olan vatandaşların da ev temizliklerini yaparak bakım ve onarımını gerçekleştiriyor ve evlerini yeniliyor. 

Bu kapsamda Sağlık Mahallesi’ndeki evinde tek başına ikamet eden bir vatandaşın evine giden Ergene Belediyesi ekipleri evi dip köşe temizleyerek tadilat ve tamiratını yaptı. Ekipler son olarak evi baştan aşağı boyadı. Ergene Belediyesi’nin 7’den 70’e herkesin yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel sevgi kenti Ergene’de kimsenin yalnız olmadığını söyledi. Başkan Yüksel, “Ergene’de kimse yalnız değildir, halkımız ile birlikte bizler büyük bir aileyiz. İyi günde olduğu gibi kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.