• “Marmaraereğlisi Vitrin Kent Olacak”
  • “Marmaraereğlisi Vitrin Kent Olacak”
  • “Marmaraereğlisi Vitrin Kent Olacak”
Tekirdağ

“Marmaraereğlisi Vitrin Kent Olacak”

  • 18 Temmuz 2020
  • 1967 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.


Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani otların temizliği ile çim biçme ve ağaçların budanması çalışmalarını, ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra, ilçenin farklı mahallelerinde de çim biçimi ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştiren belediye ekipleri; yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.


Modern ve daha yaşanılabilir bir Marmaraereğlisi için ilçenin dört bir yanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Gerek ilçe merkezi gerekse ilçemize bağlı mahallelerde; yeni park yapımından, ağaç budamaya kadar ekiplerimiz, yoğun mesai harcıyorlar. Özellikle kavşak ve refüjlerde, tehlike arz eden noktalarda, ot biçme ve ağaç budama çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Ağaç ve çiçeklerimizin bakımlarını, alanında uzman personeller, türlerine göre yapıyor ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlıyor. Trakya’nın vitrin kenti Marmaraereğli’mize hak ettiği değeri vererek, daha da güzelleştirerek çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek” dedi.